Artiest & Entertainment

Rachid Larouz Cabaretier Comedian

img

Rachid Larouz Cabaretier Comedian

  • prijs:   v.a. 350 €

Informatie

Rachid Larouz: Cabaretier, comedian, MC & host

Rachid Larouz is een entertainer pur sang. Hij is cabaretier, comedian en televisiepersoonlijkheid.  Als cabaretier begon hij ooit bij het Comedy Café in Amsterdam. Dat was de ideale leerschool voor deze Marokkaanse cabaretier voordat hij furore maakte op TV.  Op televisie kreeg hij een vaste rol als sidekick in de programma’s van Jorgen Raymann. Ook was hij te zien bij The Comedy Factory en gooide hij hoge ogen bij diverse cabaretfestivals.

Marokkaanse cabaretier met een boodschap
Larouz komt op het eerste oog over als ‘knuffelmarokkaan’ vol grappen en grollen. Achter deze gezellige kant leeft ook een kritische Rachid Larouz. Op boeiend wijze weet hij de culturele samenleving te belichten en cultuurverschillen op hilarische wijze te verwoorden. Er zit vaak een diepere laag achter zijn grappen zonder dat de golven van lach verloren gaan.

Rachid Larouz voor uw event
Rachid Larouz heeft een losse stijl en een prettig speeltempo waardoor zijn performance ideaal is voor uw besloten gelegenheid. Zijn ‘presence’’ is casual en daarom is hij ideaal ter aanvulling van een feest of een specifieke viering.  Hij maakt graag gebruik van interactie en bind zijn publiek  aan zich door gebruik te maken van herkenbaarheid en vanaf het begin een warme band te smeden.

Cabaretier of presentator
Deze Marokkaanse cabaretier is ook inzetbaar als presentator. Omdat Larouz een allround performer is  kan hij prima als host of presentator uit de voeten. Of zoals dat in de comedywereld heet: Master of Ceremony. Hij speelt even makkelijk in op een formeel event als op een informeel besloten gezelschap. Hoewel cabaretier Rachid Larouz gewend is in volle zalen te spelen voelt hij zich niet te groot om ook voor kleinere gezelschappen op te treden. Deze Marokkaanse cabaretier tovert een glimlach op ieders gezicht. Hij heeft het unieke talent om je met zijn glimlach al blij te maken!

Video

Boek nu