Artiest & Entertainment

Paul Chapman, allround feestzanger

img

Paul Chapman, allround feestzanger

  • prijs:   v.a. 400 €

Informatie

Paul Chapman, allround feestzanger, van One Man Band tot XXL band!

Paul Chapman is een allround entertainer en feestzanger uit Venlo. Hij weet sfeer te maken en elk event uit te bouwen tot een feest voor iedereen. Hij treedt op als feestzanger, zowel met begeleidingsband als zonder band. Vrijwel alle genres en een waanzinnig groot repertoire!  Ook wordt hij regelmatig geboekt als DJ.

Repertoire van Chapman uit Venlo
Deze veelzijdige feestzanger zingt met gemak actuele pophits tot Gouwe Ouwe en Dance/ Disco tot aan Rock & Roll. Zelfs Deutsche Schlagers, Apres Ski nummers en Limburgs repertoire heeft hij in zijn setlist staan. Paul Chapman zorgt ervoor dat de voeten van de vloer gaan en de handen in de lucht. Een feest is eigenlijk niet compleet als Paul Chapman uit Venlo niet is geweest.

Enorme reputatie en podiumervaring
Paul Chapman uit Venlo kan buigen over 25 jaar ervaring als allround zanger en professioneel entertainer. Hij speelde op duizenden feesten, partijen en andere events. Hij is een vriendelijke persoonlijkheid met een open uitstraling en een energieke podium préséance.

Paul Chapman uit Venlo inhuren
Allround feestzanger Chapman kan zijn optreden helemaal laten aansluiten op uw wensen of budget. Ten eerste kunt u natuurlijk aangeven wat voor repertoire en welke muziekstijl u het meeste aanspreekt. Is dat pop, Vegas style, evergreens, disco-dance, Nederlandstalig of gevarieerd? Laat maar weten!
Daarnaast kunt u ervoor kiezen of zanger Paul solo komt optreden of met zijn duo, trio, kwartet of XXL Band. Elke muziekstijl vereist immers weer een andere invulling. Verder ontzorgt onze allround zanger uit Venlo u door zelf een topsegment geluidssysteem mee te nemen en indien nodig ultra modern lightning equipement. Hiermee krijgt uw feest of event net die extra allure.

Paul Chapman als DJ
Niet alleen als feestzanger maar ook als DJ heeft Paul een indrukwekkende staat van dienst. Hij is immers niet voor niet allround! Met zijn enorme muzikale bagage en 25 jaar ervaring als DJ is Chapman een succesgarantie. U vraagt, wij draaien! Met deze insteek krijgt uw event of feest precies die sfeer die u wilt. Ook is hij actief als DJ in combinatie met live-acts. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Paul heeft een groot netwerk aan muzikanten en artiesten waarmee hij veel samenwerkt.

Video

Boek nu