Artiest & Entertainment

Over ons

Artiest & Entertainment (A&E), de voorgeschiedenis
In 2003 startte Cristian Pielich zijn organisatiebureau Playground Comedy. Zoals de naam al zegt focust Playground Comedy zich met name op comedyshows en cabaretoptredens.  Echter in de loop der jaren zijn er door Playground Comedy ook multidisciplinaire avonden georganiseerd waaronder in het Patronaat in Haarlem onder de naam Live Café Varie. Dit waren avonden waar  singersongwriters, muzikanten en dichters in een line-up optraden.

Artiest & Entertainment (A&E), vanaf 2018
In 15 jaar is een netwerk opgebouwd met theaters, horeca en festivals. De uitdaging om ook andere podiumkunsten en entertainment te integreren groeide. Vanaf 2018 was de uitbreiding officieel een feit met deze website en de handelsnaam Artiest & Entertainment (A&E)

Artiest & Entertainment: missie en uitgangspunten
A&E gaat uit van drie peilers: allround entertainment, maatwerk en toegankelijkheid

Allround entertainment

Wij bieden artiesten en allerlei vormen van entertainment in de een grote diversiteit aan optredens. Daarmee zij we allround en kunnen we en groot scala aan opdrachtgevers bedienen

Maatwerk

Veel van onze artiesten en uitvoerders zijn in staat een optreden op maat voor te bereiden  gebaseerd op aangeleverde input door de opdrachtgever of op basis van een thema.

Toegankelijkheid

De meeste acts zijn goed inzetbaar voor besloten optredens waarbij herkenbaarheid een belangrijke factor is. Daarmee bieden wij een zeer toegankelijk aanbod voor diverse doelgroepen van openbare events tot aan besloten gezelschappen en events.

Wij zijn wij

Cristian Pielich, CEO / Founder/ Manager

De spil achter A&E. Dagelijks in de weer voor Artiest & Entertainment met behulp van   diverse  vrijwilligers en freelancers. Hieronder noemen we een paar van deze toppers.

Igor List, juridisch adviseur

Is als jurist afgestudeerd in auteursrecht. Werkte bij Buma Stemra en is momenteel actief als medewerker inzake octrooi. Is dus een specialist als het om muziek, entertainment en rechten gaat.