Artiest & Entertainment

Davide la Cara, allround zanger

img

Davide la Cara, allround zanger

  • prijs:   prijs op aanvraag

Informatie

Davide de la Cara, allround zanger
Davide is een allround zanger die optreedt in verschillende formaties en met breed repertoire. Van pop, soul, rock, latin en van Nederlandstalig  tot Italiaans. Deze professional is dus van vele markten thuis en weet als geen ander hoe hij een zaal op zijn kop kan zetten.

Pop, soul, rock en latin covers
Deze allround zanger zingt op het gebied van pop bijvoorbeeld liedjes van Robbie Williams tot Elton John. Zijn rock-repertoire loopt van Bon Jovi tot aan King of Leon. Zoekt u vooral songs uit de hoek van de soul dan  heeft hij een paar covers van Stevie Wonder paraat. Of wilt u lekker dansen  op La Bamba of The Black Eyed Peas. Met Davide kunt u vele kanten op. Op verzoek kunnen we u de volledige lijst sturen van mogelijke covers.

Nederpop covers
Zoekt u vooral herkenbare Nederlandstalige nummers voor uw event. Dan  heeft Davide een mooie set voor u in petto. Hij kan een mooie melange brouwen van nummer van Marco Borsato tot aan Guus Meeuwis, De Dijk, Andre  Hazes, Doe Maar en andere Nederlands topartiesten van toen en nu.

Italiaanse covers
Wordt u altijd al prettig melancholisch bij de songs van Zuchero en Eros Ramazotti. Ook dat heeft Davide de la Cara in zijn repertoire. Natuurlijk kan hij ook een mooie mix maken van bovenstaande genres.

Line-ups en formaties
Davide is een flexibele allorund entertainer die in verschillende formaties optreed. Hij kan solo optreden waarbij hij de instrumentale tracks meeneemt. Deze optie is ideaal bij een relatief kleine setting zoals een diner of een verjaardagsfeest. Zijn er meer mogelijkheden dan kan onze zanger ook optreden met een duo. Voor de grotere events en feesten kan hij een gelegenheidsband formeren. Dit alles is in overleg.

Kosten en prijzen
Afhankelijk van de tijdsduur van het gewenste optreden en het type show wat Davide zal geven maken we een scherpe prijs op maat. We vernemen graag wat uw wensen zijn, waarna we snel een prijsindicatie kunnen opstellen.

Tip: ook doet Davide de la Cara regelmatig Michael Bublé Tribute shows: Michael Doublé geheten. Voor meer info hierover kijk bij Michael Doublé.

Video

Boek nu