Artiest & Entertainment

Arie Vuyk Presentator/ host/ MC

img

Arie Vuyk Presentator/ host/ MC

  • Gender:   Man
  • prijs:   v.a. 250 €

Informatie

Al twee decennia is deze presentator actief in de podiumkunst. Arie presenteerde festivals, concerten, talentenjachten, cabaretavonden en comedy nights. Daardoor is deze presentator uit Rotterdam uitermate geschikt voor uw show of avond vol entertainment. Arie is een energieke gastheer die de avond goed aanvoelt en zijn publiek op de wenken bedient. Dit doet hij met zijn boeiende vertelwijze en overtuigende aankondigingen. De kracht van Arie Vuyk is dat hij de artiesten of sprekers in het zonnetje weet te zetten zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen.

Presentator met humor
Als presentator uit Rotterdam beheerst Vuyk de Rotterdamse humor als geen ander. Maar zijn humor is veel breder dan dat. Naast presentator is hij ook cabaretier en trad hij op met diverse cabaretshows door het land. Presenteren met humor zit dus in zijn genen. Maar hij kan zich evengoed ook aanpassen aan een zakelijke of formele opdracht zoals uw congres, uw symposium of een ander besloten event.

Presentator op maat
Vraagt u meer dan een host die enkel de gasten aankondigt. Dan bent u bij onze presentator uit Rotterdam op het goede adres. Hij kan de input over uw thema of gasten verwerken in zijn presentatie en op die manier uw event extra glans geven. Omdat Arie Vuyk ook dichter en muzikant is kan hij zelfs een korte act op maat maken waarmee hij uw event opluistert. Denkt u bijvoorbeeld aan een entertainende opening of inspirerend intermezzo tijdens uw programma.

Flexibele presentator
Arie is een zeer flexibele presentator. Hij kan zich goed aanpassen aan veranderende programma’s en tussentijdse wensen. Ook improviseert hij goed met de zaal. Door zijn rijke ervaring op de theaterpodium weet hij perfect in te spelen op publieksreacties en onvoorziene omstandigheden. Vuyk is een professional ten top met oog voor belangrijke details. Bovendien is hij zeer prettig in de omgang en fijn om mee samen te werken. Als u gaat voor succesgarantie dan boekt u deze presentator uit Rotterdam.

Video

Boek nu