Artiest & Entertainment

St. Louis Slim, Bluesband Bluesrock

img

St. Louis Slim, Bluesband Bluesrock

  • prijs:   v.a. 900 €

Informatie

St. Louis Slim, bluesband 
Deze bluesband is een echte live band. St. Louis Slim bestaat uit vijf muzikanten die zowel eigen werk als covers spelen op het gebied blues en bluesrock. De ideale band dus voor een openbare kroegshow of een festival, maar zeker ook een besloten optredens zoals een feest, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

Stijl en invloeden
Deze bluesband speelt nummers die verwantschap hebben met Chicago blues zoals we die kennen van grootheden zoals Muddy Waters en John Lee Hooker. Ook vinden we in hun eigen nummers blues terug zoals van de sixties. Denk daarbij aan iconen zoals John Mayall en Paul Butterfield. Wanneer St. Louis Slim covers speelt dan weten zij een snaar te raken die ander blues-artiesten en bluesrock bands hun niet snel nadoen. De ijzersterke ritme sectie, bestaande uit Arno Koster (bas) en Peter Kok (drums), is het fundament. Dit gecombineerd met het virtuoze en gevoelige gitaarspel van Robin Freeman en de soulvolle stem van Monique Brinkman maakt van deze bluesband een lust voor het oor. Als kers op de taart strooit Michel de Kok lustig met zijn begenadigde bluesharp melodieën. Als dat niet naar meer smaakt?

Ervaring en prestaties van St. Louis Slim
Met hun jarenlange ervaring en ruim vijftig liveshows per jaar (poppodium/ kroeg/ festival) hebben deze rasmuzikanten hun sporen ruim verdiend. Ze zijn zowel op de Nederlandse, Duitse en Belgische podia en festivals vinden. Ze brachten al vier albums met eigen werk uit. Hun eigen songs hebben een unieke stijl variërend van stevige blues en bluesrock tot aan gevoelige ballads en tranentrekkers. Tel daar hun geanimeerde live performance bij op en dan begrijp je dat St. Louis Slim een van de belangrijkste bluesbands is van de lage landen. De chemie tussen de bandleden en het spelplezier stralen af op het publiek en dat zorgt elke show opnieuw voor een bluesfeestje vol actie, ontroering en een topsfeer.

St. Louis Slim boeken voor feest of festival
Onze gelouterde bluesband kan een live show neerzetten voor uw besloten event. Bijvoorbeeld een bruiloft, een personeelsfeest of een andere viering. Deze bluesband kan twee sets van circa 75 minuten spelen of drie kortere sets. Ook is St. Louis Slim te boeken voor uw festival of andere openbaar event voor één korte of lange set. De liefhebbers van blues en bluesrock zullen met deze topband de tijd van hun leven hebben.

Band line-up:
Monique Brinkman: zang
Robin Freeman: gitaar
Arno Koster: bas gitaar
Peter Kok: drums
Michel de kok: mondharmonica

Video

Boek nu