Artiest & Entertainment

Cristian Pielich, Comedy Roast

img

Cristian Pielich, Comedy Roast

  • prijs:   v.a. 200 €

Informatie

Cristian Pielich: Comedy Roast

Deze Haarlemse comedian en cabaretier is gespecialiseerd in het roasten van uw  gezelschap of een specifiek persoon.

De Comedy Roast
In Amerika is de roast algemeen bekend. Vele comedians roasten op TV de president of andere bekenden. Inmiddels kennen we hier ook de roast van Gordon en Giel Beelen. Maar een roast voor iemand die u goed kent is natuurlijk ook lachen. Daar is comedian Pielich gespecialiseerd in. Natuurlijk wordt bij zijn comedy roast de persoon in kwestie flink op de hak genomen, maar hij houdt het wel gezellig. Een roast is immers geen afrekening maar een sfeervolle plagerij waar iedereen flink van kan genieten. De herkenbaarheid zorgt steevast voor hilariteit en dijkenkletsers.

Comedy Roast op maat
Een roast is natuurlijk maatwerk. Daarom verzamelt comedian Cristian Pielich eerst informatie  over uw gezelschap en de prominenten die geroast gaan worden.Daarna gaat onze comedian op maat aan de slag met uw input. Vaak stelt hij een komische quiz  op maat op waarin veel van uw input op geestige wijze terugkomt. Dit vult hij aan met roastgrappen op maat en improvisaties.

Comedy Roast Act
Een comedy roast act kan van tien minuten tot een uur. Voor de meeste gelegenheden is een lente van 20 minuten tot 30 minuten prima. Op die manier heeft u een leuke tussendoor act voor uw besloten gelegenheden. Een roast is leuk om in te zetten wanneer iemand zijn jubileum op het werk viert of bijvoorbeeld na vele jaren afscheid neemt. Ook in de privé sfeer is een roast een succesvolle toevoeging van uw event. De comedy roast door Cristian Pielich is dan een leuke verrassing voor een bruidspaar, een jarige of een familiefeest.

Kosten van comedy roast
De prijs van een roast hangt natuurlijk af van de lengte van de gewenste act. We nemen graag met u door hoe uw event eruit ziet. Zoals de datum, de tijd, het aantal aanwezigen en de locatie van de comedy roast. Op basis daarvan kunnen we de totale kosten van de roast goed inschatten en u een mooie en betaalbare prijs noemen.

Video

 

https://youtu.be/aEyaF1925Gc?si=qdv9GczrcCr6jIJQ

Boek nu