Artiest & Entertainment

DJ Bas

img

DJ Bas

  • Gender:   Man
  • prijs:   vanaf €20 per uur

Informatie

DJ Bas, regio Den Haag

Bas is een DJ uit Den Haag. Hij draait voornamelijk 80’s en 90’s en hij heeft een zwak voor foute nummers of zoals we ze ook wel noemen: ‘guilty pleasures’. DJ Bas is een van de vaste huis DJ’s van poppodium/ cultureel centrum De Trucker.

Playlist van DJ Bas
Deze DJ heeft een enorme playlist van de 60’s tot aan de moderne hits van nu, maar het specialisme van DJ Bas ligt bij de gouwe ouwe van de eightees and ninetees. Uit deze decennia heeft onze DJ uit Den Haag nummers uit allerlei genres paraat. Van alternative rock tot R&B en van Nederlandstalig tot aan grunge. De muziekkenis van DJ Bas is ongekend. Ook voor speciale thema’s als bijvoorbeeld vinylavond of 80’s 90’s kunt u DJ Bas inhuren.

Wat kunt u van DJ Bas verwachten?
Deze DJ weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen. Hij kan goed intunen op de wensen van zijn publiek en daar naadloos op inspelen. Ook is het meteen duidelijk dat deze DJ weet wat variatie is. Zo weet hij de verschillende genres op een natuurlijke manier af te wisselen zodat iedereen aan zijn trekken komt en de sfeer er toch goed in blijft.

Maatwerk van DJ Bas uit Den Haag
Verzoeknummers? daar staat DJ Bas zeker voor open. Het is zowel mogelijk om van tevoren een aantal verzoeknummer aan ons door te geven, maar ook tijdens uw event kunt u aanvragen doen bij DJ Bas.

DJ Bas inhuren
Wilt u DJ Bas inhuren? Dan bent u verzekerd van een toptevent. Bas is flexibel en enthousiast. Hij is gemakkelijk benaderbaar en daarmee is hij als DJ de ideale host voor uw event. Hij is in te huren voor besloten feesten zoals bruiloften, verjaardagen en andere vieringen. Ook voor een bedrijfsevent of festival zit u met DJ Bas geramd!

Video

Boek nu