Artiest & Entertainment

DJ Flexy Frank, discobingo en allround DJ

img

DJ Flexy Frank, discobingo en allround DJ

  • prijs:   v.a. 250 €

Informatie

DJ Flexy Frank, Discobingo en Allround DJ

DJ Flexy Frank uit Haarlem is niet zomaar een DJ. Hij is een allround  entertainer. Hij heeft het begrip DJ een nieuwe dimensie gegeven met concepten zoals Disco Bingoparty en Tasty Tunes.

Disco Bingoparty
Dit swingende en hilarische format wordt ingevuld door DJ Flexy Frank uit Haarlem, eventueel aangevuld met DJ-collega’s van Flexy Frank. In plaats van een kaart met nummers krijgen de bezoekers een kaart met liedjes. Dus dat wordt afstrepen geblazen terwijl u van al die bekende en nostalgische tunes  geniet. Net zolang tot uw kaart vol is en u die felbegeerde prijs in de wacht sleept. De Disco Bingoparty kan natuurlijk ook op maat. Dan maakt Flexy Frank een Disco Bingo kaart op maat gepersonaliseerd naar bijvoorbeeld het bruidspaar, jarige, vrijgezel et cetera…

Tasty Tunes
Ook is Flexy Frank uit Haarlem te boeken als DJ, waarbij hij artiesten meeneemt die in combinatie met de muziek meespelen of zingen. Of gewoon DJ Flexy Frank die een heerlijke mix van songs draait tijdens uw bruiloft personeelsfeest of andere viering. Dat kan ook! Onze DJ uit Haarlem is een  professionele en ervaren mixer. Ook weet hij zich goed in te leven in de gasten en weet hij het event goed aan te voelen. Het is variatietroef met DJ Flexy Frank. Hij is bekend met diverse genres van rock, pop, soul tot aan foute plaatjes. En hij draait zowel muziek vanaf de sixties tot aan nu. Uiteraard vooral wat goed bij uw event past.

Kosten inhuren DJ Flexy Frank
De kosten hangen af van welk concept u voor ogen heeft en natuurlijk ook de lengte van uw event en de reisafstand vanaf Haarlem. DJ Flexy Frank maakt graag een mooie prijs op maat voor u inspelend op uw speciale wensen en het soort event. Hij heet immers niet voor niets Flexy Frank!

Video

Boek nu