Artiest & Entertainment

DJ duo met MC, Maca Show

img

DJ duo met MC, Maca Show

  • prijs:   v.a. 700 €

Informatie

The Maca Show, DJ show

Dit DJ duo is met de Maca Show inzetbaar in clubs maar ook bij andere hippe events. Van bedrijfsborrel tot personeelsfeest en van een grote verjaardag of bruiloft. Of zoekt u top DJ’s voor een festival of buurtfeest, dan heeft u met dit DJ duo en The Maca Show een voltreffer!

Biografie en ontstaan van DJ Duo en The Maca Show
De basis van The Maca Show van de DJ’s Vilijam en Christijan is ontstaan in Amsterdam. Door de vele positieve reacties traden zij steeds vaker in de grote clubs in Amsterdam en elders in het land op als resident DJ’s. Diverse clubs  en feestlocaties werden zo steeds vaker opgeluisterd door een van deze DJ’s.  Inmiddels kunnen deze DJ’s buigen over veel ervaring door optredens in Nederland maar ook internationaal. Vanaf 2017 hebben zij een DJ duo gevormd en is het populaire The Maca Show een feit. Twee DJ’s waarvan 1 ook MC is. Als resident DJ’s verzorgen zij nu wekelijkse shows in Nederland maar ook Ecuador, Suriname en diverse andere landen.
Wat maakt dit DJ duo zo bijzonder?
Ze staan bekend om sterke crowdcontrol, good vibes en een divers repertoire.  The Maca Show staat bekend om de topsfeer en de reactie van clubgangers op  bepaalde muziekgenres. De professionele DJ’s spelen hierop in en zorgen voor een feest met succesgarantie. Je kunt het repertoire het best beschrijven als een mix die bestaat uit Hip-Hop, R&B, House, Latin, feestnummers en meezingers. De heupen blijven in actie en de voetjes gaan onvermoeibaar van de vloer. Dat is wat The Maca show met je doet. Alles kan en alles mag.
Kosten en prijzen Maca Show
De exacte kosten hangen af van de reisafstand van ons DJ duo maar natuurlijk ook van de lengte van uw event en dus het aantal draaiuren.  Alle kosten zijn inclusief techniek en apparatuur. Echter kan The Maca Show ook geboekt worden zonder apparatuur. Ideaal voor een optreden op locatie, discotheek of kroeg. Mail ons voor een beschrijving van uw event en we doen u een mooi voorstel op maat.

Video

Boek nu