Artiest & Entertainment

DJ Gerard verzoeknummers

Informatie

DJ Gerard
DJ Gerard reist met zijn caravan door het land om feestjes op te vrolijken. Hij draait zowel bij events voor volwassenen als ook op kinderfeestjes. DJ Gerard heeft brede collectie van Engelstalige, Duitstalige en Nederlandse hits uit alle decennia. Kortom, met DJ Gerard kunt u alle kanten op. Verzoeknummers? Geen probleem.

Ervaringen van DJ Gerard
DJ Gerard voelt zich nergens te groot voor. Hij staat zowel op grote events als in huiskamers voor een verjaardag of kinderfeestje. Daarom dat hij ook tal van events heeft gedaan. Van informele en feestelijke events tot meer formele of openbare events.

Wat voor DJ is DJ Gerard?
DJ Gerard is niet in een hokje te plaatsen zoals Dance, Soul, Rock of pop. Hij is een muziekliefhebber met een zeer brede smaak. Vandaar dat hij in zijn repertoire hits van de sixties heeft tot aan de hits van dit moment. DJ Gerard  kent zij pappenheimers en kan goed inschatten wat uw event nodig heeft. Hij heeft snel door waar de bezoekers zin in hebben en speelt door op een leuke en effectieve manier op in. Hij duikt graag in zijn collectie voor uw favorieten verzoeknummer. Tel daar bij op dat DJ Gerard een gezellige en charmante persoonlijkheid heeft en dan weet u dat met DJ Gerard uw happening een groot succes wordt.

DJ Gerard levert maatwerk
Onze DJ levert maatwerk. Dat wil zeggen hij houdt graag rekening met speciale verzoeknummers. U heeft vast wel een paar nostalgische nummers die voor uw groep gedraaid moeten worden. Zo mogelijk, speelt DJ Gerard daar graag op in. Geef vooraf uw speciale wensen door qua verzoeknummers en wij laten u gauw weten of we dit in de playlist kunnen verwerken. Het is  tenslotte wel uw feest of event!

DJ Gerard inhuren
Zijn minimale vraagprijs is 250 euro inclusief btw. Er wordt een meerprijs berekend als DJ Gerard vanwege het late tijdstip moet overnachten. Ook berekent hij voor projecties van filmpjes met zijn beamer een kleine meerprijs.

Video

Gerards Favorieten

Boek nu