Artiest & Entertainment

DJ Luuk van Veen

Informatie

DJ Luuk, Hiphop, House en EDM

DJ Luuk is een moderne DJ die beseft dat DJ’en meer is dan mixen maken en plaatjes draaien. Als DJ brengt hij een beleving met een sterke stage-presence. Hij heeft zich gespecialiseerd in diverse stijlen waaronder Hiphop, r&b, Futurehouse, House en EDM.

Bio DJ Luuk
Luuk van Veen begon zijn muzikale carrière toen hij zeven werd.  Hij kreeg zijn eerste gitaar en heeft het instrument sindsdien gespeeld. Toen hij veertien werd, kocht hij zijn eerste DJ-controller. Op zestienjarige  leeftijd kreeg hij een van de mooiste cadeaus van zijn leven; zijn eigen pioneer DJ-set. Vanaf dat moment bewees hij zijn talent en begon hij ervaring op te doen in de muziekindustrie en zich verder te specialiseren in de genres van Hiphop, House en EDM.

Prestaties en optredens als DJ
In 2017 trad hij op bij Joppop Festival, nam hij deel aan de DJ-Clash  van Dancetour waar hij de derde plaats in de wacht sleepte. Deze talentvolle DJ draaide zelfs al in het buitenland, namelijk in het feestelijke Club Ultra Torrevieja in Spanje. Vanaf 2017 begon Luuk ook met het produceren  van zijn eigen muziek en maakte hij zijn eerste nummer. In 2018 deed Luuk het niet rustig aan: hij trad op bij huwelijksfeesten en nam deel aan de Teenage Dance DJ Contest,  waarin hij wederom succes had.

DJ Luuk inhuren voor uw feest of event
Luuk van Veen is dus al lang klaar voor het grote werk. Hij richt zich op grote podia en events. Tussendoor maakt hij graag ruimte voor het draaien bij besloten events. Bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, familiefeest en andere vieringen. DJ Luuk weet hoe hij een feestje op gang moet brengen en speelt graag in op verzoeken van de gasten. Hij heeft een enorme kennis en een groot oeuvre op het gebied van Hiphop, House en EDM.

Boek nu