Artiest & Entertainment

DJ Rigyl, Dance DJ Groningen

img

DJ Rigyl, Dance DJ Groningen

  • prijs:   v.a. 250 €

Informatie

DJ Rygil, Dance DJ uit Groningen

DJ Rygil is een DJ uit Groningen is een DJ die van elk event een groot feest maakt. Zijn specialisme is Dance en allerlei genres binnen Dance.  Van Urban tot Electric en Top 40. Dus u weet hierbij zeker dat DJ Rygil de voetjes van de vloer krijgt!

CV en prestaties DJ Rygil
De uitstekende reputatie van deze DJ uit Groningen komt niet zomaar uit de  lucht vallen. Hij heeft hard gewerkt en mooie prestaties behaald om uit te  groeien tot een gevestigde DJ. Zo heeft hij diverse DJ contesten gewonnen en bij een aantal DJ contesten behaalde hij de finale.

Historie en ervaringen van DJ Rygil
Onze DJ uit Groningen heeft al op veel beroemde events gedraaid. Hij was als DJ actief bij onder andere Escape Amsterdam, Amsterdam Dance Event, De Melkweg,  Club Panama, Exclusive Vibez Groningen, HMH Rotterdam en vele andere clubs en events. Zoals u merkt, deze DJ uit Groningen vindt reizen geen probleem. Hij is altijd op weg naar een feestje vol Dance!

DJ Rygil voor al uw besloten events
Wilt u een hip bedrijfsfeest, een spetterende verjaardag of een ander feestelijk event organiseren. DJ Rygil brengt Dance naar de mensen en zet hen in beweging. Hij houdt graag rekening met uw wensen en eventuele verzoeknummers. Hij heeft een maatgerichte aanpak en dus is overleg vooraf goed mogelijk. DJ Rygil is op en top professional die de sfeer van een event goed weet aan te voelen.

DJ Rygil inhuren
Wilt u DJ Rygil inhuren dan zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van de reisafstand en het aantal uren dat hij gaat draaien. Dit kan vanaf 1 tot 4 uur. Hij heeft veel ervaring als Club DJ maar hij is ook de ideale DJ voor een bedrijfsevent, een personeelsfeest, een borrel of een particulier feest zoals een bruiloft of verjaardag.  Let’s dance with DJ Rygil!

Video

Boek nu