Artiest & Entertainment

DJ Tony M. DJ uit Almere

img

DJ Tony M. DJ uit Almere

  • prijs:   v.a. 300 €

Informatie

DJ Tony M. – foute plaatjes

DJ Tony uit Almere heeft meer dan twintig jaar ervaring in de muziekindustrie. Hij is allround professional op het gebied van muzikaal entertainment. Hij weet van elk bedrijfsevent of particuliere viering een feestje te maken. DJ Tony neemt een gigantische collectie van plaatjes mee van pop tot dance en van gouwe ouwe tot actuele hits. Zijn specialiteit is foute liedjes en guilty pleasures. Daar geniet hij zelf het meeste van.

Wie is DJ Tony?
Tony is gevestigd in Almere maar geboren en getogen in de Verenigde staten. Na twintig jaar in Nederland spreekt hij natuurlijk uitstekend Hollands. Maar niet alleen dat.  Hij praat ook nog eens Engels Portugees en Spaans. Want Tony werkte over de hele wereld. U zult dan ook gauw merken dat zijn vakmanschap er vanaf druipt.

Verzoekjes voor DJ Tony?
Onze DJ uit Almere speelt graag in op speciale verzoekjes. Als hij vooraf informatie heeft over uw gezelschap dan maakt hij graag een speellijst op maat. Bent u gek op foute liedjes uit de nostalgische jaren zeventig, tachtig en negentig. Daar weet onze DJ wel raad mee. Maar eigenlijk draait hij muziek uit alle tijdperken. Vanaf de jonge Elvis tot aan de recente hits van Beyonce of Nederlandstalige sterren. Pop, rock, soul, latin, dance of jazz? U zegt het maar!

DJ Tony uit Almere voelt het aan..
Wilt u dat de voetjes lekker van de vloer gaan of dat uw gasten verleid worden tot  een polonaise. Deze DJ uit Almere weet als geen ander hoe hij de menigte gek kan maken. Ook kan hij prima inspelen op een setting waarbij de muziek als ontspannende en gezellige achtergrond moet dienen. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrijfsdiner, een receptie of een  borrel. Tony voelt de sfeer aan en haakt daar naadloos op aan. Hij weet wanneer het tijd is voor gevoelige muziek of juist foute liedjes.

DJ Tony regelt alles van A tot Z
U hoeft zich tijdens uw event nergens druk om te maken. DJ Tony neemt zijn eigen professionele apparatuur mee en hij is flexibel ten aanzien van het draaiboek van uw event. Zo kan u zich concentreren op andere regelzaken, of nog beter; gewoon lekker ontspannen en meegenieten!

Mail of bel ons over uw event en wij maken een mooie prijs. DJ Tony uit Almere heeft namelijk elke dag wel zin in een feestje!

Boek nu