Artiest & Entertainment

Duo VeRsier, Haags theaterduo

img

Duo VeRsier, Haags theaterduo

  • prijs:   prijs op aanvraag

Informatie

DUO VeRsier   

Dit Haagse theaterduo stort Haagse bluf over je uit met gedichten, sketches en liedjes. Als zichzelf en als typetjes in plat of bekakt Haags hersenspoelen ze je net zo lang tot je Haags bent – en klinkt! Deze Haagse penoze heeft daar zo z’n methodes voor. Want het zal niet voor de eerste keer zijn dat wie bijvoorbeeld niet meezingt met het Haags Wilhelmus, onder lichte dwang wordt afgevoerd. Vervolgens word je door Duo VeRsier verbaal geïnjecteerd met het Haags Scheldwoorden Alfabet. Je klinkt nooit meer hetzelfde als je daarna meezingt met grote wereldhits als het nummer Haagse Bluf.

Ondubbelzinnig Haags theaterduo
Ze brengen uniek vermaak in de hele wereld. Van Parkpop tot kroeg of de Koninklijke Kerk, ze hébben er gestaan… en het maakt ze geen moer uit. Hun Haags Poëzie Cabaret is pittig gemarineerd. Door hun mengeling van Haagse humor, gedichten, muziek en dialogen wordt het publiek gedwongen mee te doen. Theater, kleinkunst of cabaret? Eén ding is zeker, ze vermaken je van begin tot eind. Na de voorstelling kunt u nog alleen nog maar denken: “HA! Genezen!”

De mensen achter DUO VeRsier
Ze zijn wereldberoemd in Den Haag! Victor R. Meijer en Robert Rosier vormen al enige tijd een succZaalvol theaterduo. De beste Haagse Stadsdichter ooit ter wereld luistert graag naar de naam Victor R. Meijer en het grootste Haagse super acteertalent van de eeuw is Robert Rosier. Ze zijn Haags, houden van het Haags en houden van Den Haag. En dat zul je weten ook!

DUO VerSier inhuren
Wilt u dit komische en vermakelijke theaterduo inhuren? Ze zijn enorm op hun plek bij een besloten gelegenheid met een wat minder formeel karakter. Denk daarbij aan een verjaardagsfeest, een familiefeest, een gezellig bedrijfsevenement of een festival. Duo VeRsier is geschikt voor kleine groepen tot aan grote zalen. Moet er iemand in het zonnetje worden gezet? Geen enkel probleem. Deze Haagse helden leveren als u wilt een gezonde dosis maatwerk met een flinke Haagse knipoog.

Oh ja! Wie het laatst lacht, is traag van begrip. ~ Duo VeRsier

Boek nu