Artiest & Entertainment

Elton Vis: Elvis impersonator

img

Elton Vis: Elvis impersonator

  • prijs:   v.a. 300 €

Informatie

Elton Vis, Elvis impersonator
Bent u na al die jaren nog steeds verdrietig omdat we Elvis hebben verloren? Droog uw tranen want ‘the king is back’ in de vorm van Elton Vis, Elvis impersonator. We hebben het hier wel over de latere Elvis Presley. Uit de periode van ‘Green Green Grass Of Home’. Toen Elvis al wat gezetter was en veel zweette en lachbuien op het podium kreeg. Maar goed, dat was zeer zeker ook een magische periode. En dat neemt niet weg dat Elton Vis met gemak wat ouderen Golden Oldies voor u speelt.

Elton Vis, komische Elvis
Onze Elvis is nog wat extra aangekomen en spreekt ook Nederlands. Zijn Engels heeft, nadat hij al die tijd opgeborgen in een vrieskist lag, een accentje opgelopen. Deze factoren samen met zijn geestige publieksinteractie maken van Elton Vis de meest komische Elvis impersonator die er is. Hij speelt niet de standaard Elvis liedjes van A tot Z, nee hij geeft er een ludieke draai aan. Deze Elvis impersonator is een komische verschijning en een performer pur sang. Hij pakt zijn publiek in met zijn zoete zang, zijn mooie spel en zijn hilarische improvisaties.

Repertoire en maatwerk van Elton Vis
Deze Elvis impersonator levert puur maatwerk. Zijn er bepaalde Elvis songs die hoog op uw lijstje staan. Laat het ons weten. Onze Elvis houdt daar graag rekening mee. Sowieso levert Elton Vis graag maatwerk. Dat wil zeggen dat hij zich inleest op uw gezelschap en rekening houdt met belangrijke gasten. Bijvoorbeeld een jarige, een jubilaris, een bruidspaar of andere bijzondere viering.

Elton Vis charismatische entertainer
Deze Elvis is zeker niet beschonken. Hij heeft oog voor iedereen. Hij doet er alles aan om met zijn charismatische persoonlijkheid man en vrouw, jong en oud aan zich te binden. Dat gaat dit podiumdier met zeer veel gemak af. Hoe klein of groot uw gezelschap ook is deze Elvis impersonator gaat niet weg voordat de tent uit zijn voegen barst. Let’s rock and roll!

Video

Boek nu