Artiest & Entertainment

Goochelaar Jahon, goochelshow voor jong en oud

img

Goochelaar Jahon, goochelshow voor jong en oud

  • prijs:   prijs op aanvraag

Informatie

Professionele goochelaar Jahon
Zoekt u een magisch entertainer die allround is en zijn sporen meer dan verdiend heeft. Dan boekt u met de Vlaamse Goochelaar precies de magisch entertainer die u zoekt voor uw feest, diner of event. Niet alleen is zijn act origineel en verassend, maar ook is bij de goochelshow van Jahon alles goed verzorgd. Zijn kostuum en de muziek die hij gebruikt lijken details, maar maken de beleving compleet. Goochelaar Jahon heeft veel gevoel voor theater en maakt van zijn act een magisch geheel. Hij brengt een goochelshow die entertainend is voor jong en oud.

Biografie Goochelaar Jahon
Deze Vlaamse Goochelaar zette als kind al zijn eerste schreden als Goochelaar. Hij was nog maar zes jaar oud. Wanneer hij twaalf jaar oud is treed hij al op voor meer dan honderd man publiek. Daarna ontwikkelde hij zich verder via workshops, congressen en concours op het gebied van goochelen en magisch entertainment. Ook deed hij gaandeweg veel ervaring op met optredens als goochelaar bij jeugdverenigingen, verjaardagsfeesten en andere feesten en events.

CV en prestaties van Goochelaar Jahon
Goochelaar Jahon  verscheen ook te gast bij diverse programma’s op TV en radio waaronder: Q music, Radio 2 en Het laatste nieuws. Sinds een aantal jaar is magisch entertainer Jahon de huisgoochelaar van VTM Kzoom, TV zender in Vlaanderen. Met zijn eigen goochelrubriek is hij daar regelmatig te zien. Als magisch entertainer won hij diverse prijzen en behaalde hoge noteringen bij onder andere: Het Kampioenschap van Vlaanderen, Dynamite Day Wedstrijd 2011 en het OMC Limburgs kampioenschap.

Goochelshow van Jahon boeken
Deze magic entertainer en zijn goochelshow is geschikt voor diverse events. Bijvoorbeeld voor relatief kleine gezelschappen zoals van een verjaardag of personeelsdiner. Daarnaast kunt u ook denken aan grotere gezelschappen zoals van een bruiloft of een bedrijfsfeest. De goochelshow kan een korte act zijn die hij bijvoorbeeld aan tafel doet, maar ook een langere show tot 1 uur speeltijd.

Video

Boek nu