Artiest & Entertainment

Johan van Gulik Cabaretier/ tonprater

img

Johan van Gulik Cabaretier/ tonprater

  • prijs:   v.a. 350 €

Informatie

Johan van Gulik: cabaretier en tonprater
Van Gulik is veelzijdig. Hij is cabaretier, comedian en tonprater. Hij is gevat, zijn act is hilarisch, en zijn vondsten zijn briljant. Zijn voorouders komen uit Moergestel maar hij zelf is duidelijk getogen in Amsterdam. De Amsterdamse tongval is tijdens zijn act niet weg te denken en werkt extra op de lachspieren.

Droogkomische cabaretier en tonprater
Zijn performance is kalm en droog, maar toch energiek en zeer doeltreffend. Van Gulik is een pure verleider, want hij pakt het publiek al in met zijn gulle glimlach. Zijn humor kent gevatte wendingen die je steeds op het verkeerde been zetten, met grote hilariteit tot gevolg. Hij maakte furore (ook op TV) met conferences waar hij hij tovert met woorden en namen. Van Gulik heeft de woordgrap een nieuwe dimensie gegeven. Ook hilarisch is het verhaal van zijn oma die uit Moergestel komt.  Met zijn informele stijl kan hij prima uit de voeten in het theater maar bij wijze van spreken ook als tonprater in Moergestel en andere dorpen waar de tonprater welkom is. Deze cabaretier en tonprater speelt door het hele land. Van Amsterdam tot Moergestel en van Maastricht tot Groningen.

Johan van Gulik voor besloten optreden
Van Gulik is als cabaretier en tonprater te boeken voor besloten optredens. Denk aan een verjaardag, een bedrijfsborrel, een besloten feest of welke viering dan ook. Hij kan desgewenst ook een stukje maatwerk brengen met een cabaret optreden op maat. Hij kan een act van 10 minuten tot 40 minuten spelen. Wilt u een avondvullend optreden, geen probleem. Dan koppelen wij Johan aan een collega cabaretier of tonprater en dan heeft u een show van anderhalf uur.

Boekingen cabaretier Johan van Gulik
Onze cabaretier en tonprater van Gulik is zowel overdag als in de avond te boeken. Laat ons weten op welke datum en welke tijd u hem wilt inplannen. Wij checken direct zijn beschikbaarheid en laten u zo mogelijk vandaag nog weten of Johan van Gulik beschikbaar is en wat de kosten zijn.

Video

Boek nu