Artiest & Entertainment

Ken Parsons, komische zanger

Informatie

Ken Parsons, komische zanger

Ken Parsons staat bekend als komische zanger. Hij maakt heerlijke parodieën van bekende songs en hij praat zijn liedjes geestig aan elkaar. Hij kan zowel in het Nederlands als in het Engels optreden, alhoewel hij meestal in het Engels performt.

Ken Parsons, zanger met humor
Ken is niet toevallig een komische zanger. Hij is naast zanger ook comedian, cabaretier presentator van comedy nights. Daarom is het performen met humor voor hem een tweede natuur. Hij speelt veelal bekenden covers. Daarbij kan hij dicht bij de eigenlijke versie blijven, maar hij vindt het ook erg leuk om er een komische draai aan te geven. Dit levert steevast harde lach en een fanatiek applaus op.

Parodieën en komische versies
Ken Parsons waagt zich graag aan een parodie. Hij kan goed stemmen nadoen en de originele zangers qua klank wat aandikken. Daardoor ontstaat vanzelf een heerlijke parodie. Soms past hij ook een tekst wat aan waardoor de inhoud een extra komische lading krijgt. Daarnaast is Ken ook een uittekende muzikant. Hij begeleid zichzelf op gitaar en wat een uitermate ontspannen sfeer creëert. Want Ken is een natural. Hij speelt en zingt met het gemak van een rasartiest.

Maatwerk door komische zanger Ken Parsons
Heeft u een speciale wens? Een mooi en grappig liedje speciaal geschreven voor een bijzonder persoon of een aantal personen. Parsons kan een ode schrijven of eventueel ook liedje als ‘roast’ als u iemand op een leuke manier wilt plagen. Zodra onze komische zanger de nodige input van u heeft gaat hij aan de slag om een song op aanvraag te schrijven.

Troubadour en presentator
Ken Parsons is ook beschikbaar als troubadour die liedjes op bestelling speelt. Daarbij is hij interactief sterk dus hij is als troubadour altijd paraat voor een praatje met humor. Ook is Parsons te boeken als presentator, waarbij de presentatieklus desgewenst kan aanvullen met een liedje met humor. Bijvoorbeeld als opening en/ of als afsluiting van het event.

Video

Boek nu