Artiest & Entertainment

Harry Lakenman, accordeonist, meezingshow

img

Harry Lakenman, accordeonist, meezingshow

  • prijs:   v.a. 250 €

Informatie

Harry Lakenman – meezingshow
Is het vooral de bedoeling dat uw event feestelijk en nostalgisch wordt, dan is de meezingact van Harry Lakenman de perfecte show voor uw bedrijfsdiner, personeelsuitje of verjaardag. Ook voor een bruiloft of familiefeest is de meezingshow van deze zanger en accordeonist een heerlijke verrassing waar later nog vaak op wordt teruggeblikt.

Hoe ziet de meezingact eruit?
Onze zanger/ accordeonist uit Amsterdam heeft een breed repertoire van  smartlappen. Van de oude Hazes tot Willy Alberti en van Ramses Shaffy tot aan de moderne iconen zoals Guus Meeuwis en Frans Bauer. Ook kunt u kiezen voor typisch Amsterdams repertoire of zeemansliederen. Desgewenst kunnen er ook Engelstalige songs aan bod komen. Het repertoire kan vooraf worden doorgesproken. De meezingshow zorgt niet alleen voor een feestelijke sfeer maar vaak tot tranen van ontroering. Muziek verbindt en ontroert wat tot een fijne harmonieuze sfeer leidt. Harry Lakenman uit Amsterdam neemt het voortouw en weet gaandeweg iedereen mee te krijgen. En maakt u zich geen zorgen. U hoeft vooraf geen teksten uit uw hoofd te leren, want onze zanger heeft voor deze meezingact tekstboekjes paraat. Ook hoeft u geen getrainde zanger/ zangeres te zijn. Het gaat immers om de sfeer, het plezier en het samenzijn.

Hoe lang duurt de meezingshow?
Dat varieert en dat hangt af van uw wensen. Het is mogelijk om een act van 15 minuten te boeken. Dat is leuk als intermezzo bij een diner of een feest. Maar ook is het fijne onderbreking bij een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsevent

Waar doet Harry zijn meezingshow?
Onze zanger/ accordeonist uit Amsterdam speelt zijn meezingact zowel bij openbare gelegenheden zoals een kroegshow of op een festival. Maar ook voor particuliere feesten zoals bruiloften of verjaardagen is de meezingact een succes. Tot slot is het ook mogelijk om uw personeelsuitje of bedrijfsborrel op te sieren met de meezingshow. Is er een specifiek persoon die iets viert? Bijvoorbeeld een jubilaris of jarige? Met alle liefde zal zanger Lakenman speciaal een nummer opdragen aan de persoon in kwestie. Sowieso is de meezingact natuurlijk ook een perfecte verrassingsact die u iemand cadeau kunt doen.

Video

Boek nu