Artiest & Entertainment

Mentalist Piet, magic entertainer

img

Mentalist Piet, magic entertainer

  • prijs:   v.a. 600 €

Informatie

Bij de act van Mentalist Piet wordt er veel ingespeeld op de psychologie van  de mens. Als toeschouwer zoek je niet zozeer naar het ‘trucje’ dat van de goochelaar bekend is. Bij Mentalist Piet ben je verwonderd over wat er gebeurt, maar niet perse vanwege een ‘trucje’. Daarmee onderscheidt mentalist Piet zich van de doorsnee goochelaar die met name  vingervlugheid en afleiding gebruikt om trucjes te laten slagen. Mentalist Piet legt de stappen naar de zogeheten ‘reveal’ uit zodat je als toeschouwer er ook van leert. Het proces is dus net zo bijzonder en vermakelijk als de ‘reveal’ zelf.

 Act vol mentalisme en humor
Wat Mentalist Piet doet is de gedachtes van de aanwezigen beïnvloeden, gedachtes lezen én gedachtes voorspellen. Bij de act van Mentalist Piet gaat het om verbinding brengen tussen de aanwezigen. De sfeer gaat daarom verder dan enkel een sfeer van verwondering. Humor is ook een belangrijk onderdeel bij de act van mentalist Piet. Hij heeft een ontwapenende en aanstekelijke verschijning die de mensen bijblijft. Hoewel hij een pure entertainer is draait de act echter niet om hem, maar om de gasten. De mindtricks worden als hulpmiddel gebruikt om met elkaar een onvergetelijke ervaring te beleven.

Walk Around, van tafel tot tafel
Mentalist Piet is gespecialiseerd in ‘van tafel tot tafel entertainment’. Piet gaat langs de tafels – letterlijk tussen de gasten– om iedereen up-close te laten genieten van het mentalisme. Staantafels of zittafels zijn hierbij echter geen vereiste. Veel nummers uit zijn act vinden wel close-up plaats maar een tafelblad is niet altijd nodig. Hoewel je mentalisme als entertainment vaak met een ernstige ondertoon gebracht ziet worden, zal je meteen merken dat Mentalist Piet van een luchtige toon en humor houdt. Een unieke vorm van magisch entertainment voor een personeelsfeest, een verjaardag of andere viering of gelegenheid.

Podiumshow Mentalist Piet
Naast het van tafel-tot-tafel concept heeft Mentalist Piet ook een podiumshow waarbij iedereen tegelijkertijd wordt geëntertaind. Belangrijk hierbij is de context en de sfeer: het publiek richt de volledige aandacht op de voorstelling is. Er is dus sprake van een theatersetting. Er wordt gebruik gemaakt van een geluidsinstallatie bij een publiek groter dan 30 personen, die onze mentalist zelf mee kan nemen. Ook is een combinatie van de Podiumshow en het Walk-Around concept mogelijk. Zo kunt u uw bedrijfsevent bijvoorbeeld starten met de podiumshow van Mentalist Piet waarna hij later nog tussen de tafels van het diner rondloopt. Diverse scenario’s zijn mogelijk en in overleg bespreekbaar.

Video

Boek nu