Artiest & Entertainment

Jan Jartoman Magisch Entertainer & Mentalist

img

Jan Jartoman Magisch Entertainer & Mentalist

  Informatie

  Jan Jartoman is een ervaren entertainer op het gebied van magisch entertainment, close-up magie, mentalisme en goochelen. Hij is in te huren voor kleine en grote gezelschappen. Jartoman heeft ervaring met allerlei soorten events van zakelijke events tot feesten en partijen.

  Magisch entertainment en mentalisme met Jan Jartoman
  Wat kunt u verwachten bij magisch entertainment? Mentalist Jartoman doet gedachtenlezen, voorspellingen en amusementsmagie voor kleine groepen van  twintig personen tot tweehonderd personen. Dit leidt altijd tot een onderhoudende act voor jong en oud. Magisch entertainment of mentalisme is een verassende en unieke toevoeging voor uw dagprogramma of avondlijk event.

  Close-up Magie, een kleine truc voor een groot plezier
  Goochelaar en mentalist Jartoman loopt desgewenst ook van tafel naar tafel  met trucs die zich onder uw neus afspelen Dit noemen we Close-up Magie. Het gebeurt onder uw ogen. Bij elke truc denkt u hoe doet hij dat nou? Dat zijn leuke, speelse en entertainende acts die een goede aanvulling zijn voor uw diner of dagprogramma. Het is zeer onderhoudend en vaak ook komisch.

  Voorstelling of flexibel entertainment?
  Zoals u ziet zijn de mogelijkheden met Jan Jartoman legio. Onze mentalist/ goochelaar kan een voorstelling geven waarbij het publiek in een theateropstelling, café setting of dineropstelling zit. Maar het is ook mogelijk dat hij ad hoc tussen de mensen doorloopt. Bijvoorbeeld van tafel naar tafel. Puur afhankelijk uw wensen en de aard van uw event

  Voor welke events is een act met mentalisme en goochelen geschikt?
  Onze goochelaar/ mentalist is prima inzetbaar bij een personeelsfeest of een ander bedrijfsfeest. Ook voor een receptie of trouwfeest is een hoogstandje mentalisme of goochelen een uitermate leuke aanvulling. Wij kijken graag samen met uw welke invulling het beste is. In ieder geval weet u zeker dat u met Jan Jartoman goochelaar en mentalist een magische tijd in huis haalt! Dus laat u verrassen!

  Boek nu