Artiest & Entertainment

More Music, coverduo, trio of kwartet

img

More Music, coverduo, trio of kwartet

  • prijs:   v.a. 730 €

Informatie

More Music, covers
Deze groep kan in diverse samenstellingen optreden. Zowel als duo, als trio en als kwartet. Wat het beste aansluit op uw gelegenheid. More Music speelt covers in een soulvolle of jazzy uitvoering. De sfeermuziek bij uitstek!

More Music voor diverse gelegenheden
Vanwege de herkenbare en sfeervolle covers die zij spelen is hun show geschikt voor tal van gelegenheden. Van bruiloft tot receptie en van diner tot bedrijfsfeest. More Music bestaat uit professionele muzikanten die  enorm veel optreedervaring hebben, met name in het circuit van besloten gelegenheden zoals feesten, vieringen en andere specifieke gezelschappen. Ze zingen en spelen een uiteenlopend repertoire van bijvoorbeeld golden oldies van Tina Turner tot aan covers van BLØF.

Samenstellingen van More Music
Het vaste lid van elke samenstelling is zangeres Melissa Vos. More Music kan bijvoorbeeld als akoestisch duo optreden bij een intieme setting zoals een bruiloft en een verjaardag. Ook als intermezzo tijdens een diner is het akoestische duo uitstekend inzetbaar. Een show als duo bestaat dan uit zang en gitaar of zang en piano. Er kan ook een trio gevormd worden.  Dan vergezelt een contrabassist het akoestische duo en krijgt het geheel nog meer body. Deze line-up is ideaal wanneer de muziek meer als sfeer en achtergrond dient.

Maatwerk en verzoeknummers
Met plezier doet More Music ook de nodige nummers op maat. Dat wil zeggen dat u vooraf verzoekjes kunt doen, mits dit ruim van tevoren wordt aangegeven. Dit alles is in overleg, maar wij vernemen het graag als u specifieke wensen heeft. Daarbij is het mogelijk dat we u de volledige lijst aan covers en repertoire van More Music sturen zodat u voorkeuren kunt aangeven voor de setlist.

Kosten en prijzen More Music
De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende factoren. Zoals reisafstand, lengte van de show en aantal speelblokken en uiteraard de samenstelling van artiesten waarmee More Music afreist naar uw event. We kunnen u een offerte doen toekomen waarin we meerdere showvarianten opnemen zodat u een keuze kunt maken die het best bij uw event en budget past.

Video

Boek nu