Artiest & Entertainment

Alexander Franken, kleinkunst uit Den Haag

img

Alexander Franken, kleinkunst uit Den Haag

  Informatie

  Alexander Franken is een Haagsche muzikant en dichter die in de loop der jaren zijn sporen heeft bewezen. Zijn act vol kleinkunst en poëzie is een ideale aanvulling voor een intieme culturele avond of een onderhoudend event voor fijnproevers.

  Jarenlange ervaring
  Franken is al tal van jaren te vinden op de Nederlandse podia. Van festivals tot huskamerconcerten en van theaters tot kroegen. Vooral in zijn eigen Den Haag is hij het meest te vinden. Daar heeft hij veruit de meeste podiumuren gemaakt, maar Alex Franken gaat er ook graag op uit.
  Hij treed altijd op met eigen werk, maar in opdracht laat hij zich ook graag inspireren en kan hij maatwerk leveren. Zijn podiumervaring is breed. Hij treed op met eigen muziek, verhalen en gedichten. Ook presenteert hij dikwijls culturele avonden, zoals zijn eigen podium Erg Sterk in Den Haag.

  Alexander Franken zanger/ gitarist en kleinkunst
  Deze muzikant uit Den Haag treed ten eerste op als zanger/ gitarist. Zijn voornamelijk Nederlandstalige nummers kunnen het best worden thuisgebracht in de hoek van de kleinkunst. Zijn liedjes zijn inhoudelijk fraai en mooi geschreven. Ze zijn beladen met zowel humor als melancholiek. De optredens van Alexander Franken kunnen bij de liefhebbers van het betere Nederlandse lied op veel sympathie rekenen.
  Zijn repertoire bestaat uit meer dan dertig liedjes. Naast zijn Nederlandse nummer van eigen makelij voegde muzikant Franken hier in de laatste jaren een aantal covers aan toe van Tom Waits.

  Alexander Franken inhuren
  Wilt u een stukje muzikale kleinkunst toevoegen aan uw event? Franken kan zowel akoestisch als versterkt een optreden verzorgen. Variërend van 20 minuten tot 1 uur speeltijd.
  Heeft u een bepaald thema of persoon die u in het zonnetje wilt zetten. Muzikant Alex Franken laat zich graag uitdagen door muzikale kleinkunst op maat te schrijven of eventueel een gedicht voor de persoon in kwestie.

  Video

  Boek nu