Artiest & Entertainment

Marieke Peper Presentatrice & host

img

Marieke Peper Presentatrice & host

  • prijs:   v.a. 300 €

Informatie

Marieke Peper presentatrice
Zoekt u een presentatrice met humor die een lach op de gezichten van uw gasten tovert. Dan scoort u een voltreffer met Marieke Peper. Deze professionele host  heeft een warme en vrolijke persoonlijkheid. Ze is grappig en aanstekelijk en weet altijd de toon te vinden die bij uw event past.

Grappige presentatrice
Het is geen toeval dat Peper een grappige presentatrice is. Naast haar opdrachten als host en MC is ze namelijk ook actief als comédienne en cabaretière. Voor haar is het daarom  vanzelfsprekend om een gulle lach op te wekken.
Heeft u een symposium, congres of een serieus bedrijfsevent dan kan onze presentatrice voor dat stukje luchtigheid zorgen. Of organiseert u een feest of event vol met optredens van artiesten dan kan Marieke Peper iedereen in de ‘mood’ brengen voor de volgende act. Ze kan zowel inhoudelijk goed presenteren als ook sfeer maken. Ze heeft jarenlange ervaring als het gaat om het presenteren van avonden en events. Zowel openbare shows zoals comedy nights heeft ze gepresenteerd als ook op besloten gelegenheden.

Presentatrice op maat
In de loop der jaren heeft Marieke Peper veel ervaring opgedaan met maatwerkopdrachten.  Zo kan ze haar rol als presentatrice voorbereiden en aanvullen met grappige anekdotes en  aankondigen. Of bij eventuele formele gelegenheden kan ze een stuk warmte in het event brengen. Marieke Peper is veelzijdig en heeft een brede interesse. Ze leest zich graag in op uw event en specifieke thema’s en gasten.

Aanvulling met cabaret of comedy
Omdat humor haar vak is kan Peper haar presentatie ook combineren met een act. Bijvoorbeeld een inleidende act met een stukje grappige comedy of cabaret op maat. De prijs is op aanvraag. De uiteindelijke kosten hangen af van de lengte van de presentatieklus, de hoeveelheid maatwerk, het aantal aanwezigen en de locatie. Wij nemen graag uw wensen met u door.

Video

Boek nu