Artiest & Entertainment

Cristian Pielich Presentator/ MC/ host

img

Cristian Pielich Presentator/ MC/ host

  • Gender:   Man
  • Country:   Europe
  • prijs:   v.a. 200 €

Informatie

Allround presentator
Cristian Pielich uit Haarlem is inmiddels al twintig jaar actief als presentator. Hij heeft zijn sporen bewezen als presentator van culturele avonden, concerten, cabaretshows, comedy nights en andere gelegenheden. Ook voor uw informele als zakelijke event is hij inzetbaar.

Presentator op maat
Cristian is gespecialiseerd in maatwerk. Hij kan een event presenteren waarin hij tussen de aankondigingen bijdragen op maat levert. Zo leest hij zich goed in op geleverde input en geeft hij desgewenst een originele en komische twist aan zijn stukjes presentatie. Cristian Pielich is een boeiende verteller en daarom kan hij een fraaie inleiding geven op een gast of een act. Ook is hij een meester in het schrijven van grappen of gedichten op maat, wat ook een mooie bijdrage kan vormen voor uw event.

Presenteren en improviseren
Een allround presentator kan ook improviseren en inspelen op onverwachte situaties. Door zijn jarenlange ervaring en zijn roots in het cabaret doet Cristian Pielich dat als geen ander. Zo weet hij gevat en met humor in te spelen op reacties uit het publiek. Deze host uit Haarlem voelt de show of het programma goed aan en weet zijn toon daar uitstekend op aan te passen. Als het event daarom vraagt zorgt onze presentator uit Haarlem voor de nodige publieksopwarming zodat een artiest of act kan starten met een daverend applaus en een warme zaal.

Presentator Cristian Pielich inhuren
Voor wat voor events is Cristian te boeken als presentator of host?
U kunt Cristian Pielich boeken voor besloten events zoals een verjaardag, een bruiloft, een familiefeest of een jubileum. Onze presentator uit Haarlem heeft ook ervaring met zakelijke events zoals een congres, symposium of bedrijfspresentatie. Ook doet onze host openbare events zoals festivals, concerten, comedy nights en talentenjachten.

Stand Up Comedy en Cabaret
Cristian Pielich is niet alleen te  boeken als host of presentator maar ook als cabaretier en stand up comedian. Als cabaretier verricht hij ook maatwerk. Voor meer info hierover zie ook Cristian Pielich Cabaret op maat.

 

Video

Boek nu