Artiest & Entertainment

Jacki, popzangeres uit Breda

Informatie

Jacki Christ, popzangeres

Deze geboren Zwitserse woont momenteel in Breda waar ze haar vocale carrière doorzet die ze in Zwitserland begonnen was. Deze popzangeres zingt moderne pop, waaronder veel hedendaagse hits Voorbeelden hiervan zijn popsongs van Demi Lovato (zie video), Sam Smith, Katy Perry en andere moderne popiconen.

Bio en historie popzangeres Jacki Christ
Al vanaf de basisschool genoot Jacki zangles en ze wilde vanaf toen al niets anders dan zingen. In Zwitserland werkte ze ook als zangeres bij bruiloften en feesten. Ook zong ze op markten, in kerken en andere zalen. Naast haar optredens geeft ze ook zangles aan andere ambitieuze zangers en zangeressen.

Jacki Christ inzetbaar voor diverse events
Deze jonge zangeres uit Breda is inzetbaar voor diverse events zoals bruiloften recepties, feesten, festivals en andere besloten gezelschappen of openbare gelegenheden. Het is mogelijk om voorafgaand de tijdsduur van haar optreden af te stemmen. Ook is het mogelijk om een lijst van popsongs te ontvangen die onze zangeres uit Breda in haar setlist kan verwerken.
Jacki heeft een innemende persoonlijkheid en een dijk van een stem die door merg en been gaat. Haar stem en performance roepen zowel vreugde als ontroering op. Ze weet elke popsong naar haar hand te zetten en er haar eigen unieke stempel op te drukken.

Jacki Christ boeken
Wilt u deze popzangeres uit Breda boeken? De uiteindelijk kosten hangen af van de reisafstand, de speelduur van haar optreden en eventuele speciale verzoeken. Zangeres Jacki staat immers ook open voor een stukje maatwerk. Ze speelt zonder muzikanten en zingt dus vanaf een band. Op die manier is zij flexibel inzetbaar om in diverse omstandigheden en events op te treden. Jacki kan optreden van 15 minuten tot anderhalf uur. Eventueel verspreid over verschillende speelblokken. Dit alles in overleg. Mail of bel ons gerust om haar beschikbaarheid te polsen en een offerte te ontvangen.

Video

Boek nu