Artiest & Entertainment

Quirine Melssen, zangeres met humor

img

Quirine Melssen, zangeres met humor

  • prijs:   v.a. 600 €

Informatie

Quirine Melssen, zangeres en theatermaakster

Quirine Melssen is een veelzijdige zangeres die klassieke zang en opera weet te verbinden met humor. Haar act is interactief, mooi en hilarisch.

Standup Opera, klassiek meets comedy
Stand up opera is een stijl die Quirine Melssen zelf heeft ontwikkeld. Als zangeres uit het genre klassiek en opera maakt zij een vorm van cabaret waarbij opera en zang op een geestige manier wordt besproken. Dit gaat gepaard met interactieve oefeningen met haar publiek en komische voorbeelden waarmee zij de kunst van opera zichtbaar maakt. Met deze vorm van zang en humor is Quirine uniek in de lage landen. Het is immers ook een vorm van podiumkunst die om meerdere talenten vraag. Zangeres Melssen bezit zowel een prachtige en kundige stem als ook de humor en improvisatievermogen die voor deze unieke act vereist is. Ze kan deze act ook afstemmen op bepaalde personen of een bepaald thema of een specifieke viering. Kortom bij deze act is een stukje maatwerk goed inpasbaar.

Meezingshow voor evenementen
Voor speciale evenementen en bepaalde besloten gelegenheden heeft zangeres Quirine Melssen ook een meezingshow. Via diverse zangoefeningen laat ze het publiek samen zingen waardoor een mooie harmonieuze en bijzonder sfeer ontstaat. De oefeningen die ze voor deze show gebruikt worden uitgekiend opgebouwd waardoor uiteindelijk het hele publiek met plezier en harmonieus de samenzang beoefent. Uiteraard weet Quirine Melssen deze meezingshow met veel humor en sfeer te begeleiden. Eventueel kan zij de meezingoefeningen en samenzang afwisselen met solo-repertoire. Afhankelijk ook van de gewenste tijdsduur van de meezingshow. Vooraf kan eventueel het meezingrepertoire met haar besproken worden zodat zij hierin maatwerk kan leveren.

Presentatrice en dagvoorzitster
Quirine Melssen is een alround performster die ook  regelmatig geboekt wordt als presentatrice of dagvoorzitster. Ook bij deze opdrachten kan ze een stuk solozang of een korte meezingshow inbouwen.

Kosten
De totale kosten om Quirine Melssen in te huren hangen af van de type opdracht, de lengte van haar en of u graag wilt of er maatwerk wordt geleverd. We nemen graag uw aanvraag door.

Video

Boek nu