Artiest & Entertainment

Reinier Meijer Standup Comedian

img

Reinier Meijer Standup Comedian

  • prijs:   v.a. 350 €

Informatie

Reinier Meijer:  comedian uit Amsterdam
Deze Amsterdamse comedian is begonnen met stand up comedy in het Comedy Cafe in Amsterdam. Daar ontwikkelde hij zijn skills die hem nu overal heen brengen. Van bedrijfsfeest tot theater en van comedy club tot festival. Deze Amsterdammer is veelzijdig en hilarisch. Een perfecte combinatie om van comedy je beroep te maken.

Amsterdamse comedian voor besloten events
Niemand heeft zoveel ervaring met besloten gezelschappen als deze comedian uit Amsterdam. Naast zijn comedy act is hij ook actief als presentator en als quizmaster.  Performen en sfeer maken is daarom voor hem hetzelfde als ademen. Het gaat hem af met gemak en het oogt altijd fris, natuurlijk en spontaan. Daardoor weet onze comedian uit Amsterdam zijn toeschouwers altijd direct te binden en te entertainen. Of het nu een verjaardag, bedrijfsborrel of ander feestje is; Reinier Meijer komt, ziet en overwint.

Comedy op maat
Onze Amsterdamse comedian doet ook vaak optredens op maat. Dan gaat hij aan de slag met uw input en zet hij de jarige, jubilaris of andere belangrijke personen in het licht. Ook kan hij comedy op maat maken voor een bedrijfsevent of ander vergelijkbare besloten event.

Succesgarantie met Reinier Meijer
Waarom is een act door stand up comedian Meijer altijd een succes? Deze Amsterdamse comedian weet zich precies in te leven in de doelgroep. Zijn act is toegankelijk waardoor hij alle type personen weet  te entertainen van jong tot oud en ook mensen van diverse culturen.  Met zijn Amsterdamse tongval charmeert hij zijn publiek en brengt hij uw event tot grote hoogte. Ook inzetbaar als presentator, host of quizmaster.

Reinier Meijer inhuren
De kosten om deze comedian uit Amsterdam in te huren zijn afhankelijk van de reisafstand, de lengte van uw event en de hoeveelheid maatwerk die eventueel vereist is. Wij nemen graag met uw door wat uw wensen zijn en daarna doen we u een ideale aanbieding.

Video

Boek nu