Artiest & Entertainment

Roel C. Verburg Cabaretliedje op maat

img

Roel C. Verburg Cabaretliedje op maat

  • prijs:   v.a. 350 €

Informatie

Roel C. Verburg: Cabaretier comedian

Deze Amsterdamse cabaretier heeft zijn sporen verdiend in de theaters,  comedy clubs, festivals en ook op TV en Radio. Hij heeft een ijzersterke act waarin hij grappen en verhalen steeds afwisselt met een hilarische cabaretlied. Zijn cabaretliedjes zorgen steevast voor euforische reactie en keihard applaus.

Cabaretlied op maat
Op verzoek maakt Roel ook een cabaretlied of meerdere liedjes op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een komisch liedje voor een jarige of jubilaris. Het onderwerp van het cabaretlied kan ook gaan over een gezelschap waarin meerdere personen aan bod komen.  Of wellicht wilt u dat via een geestig cabaretlied uw bedrijf of een bepaald thema aan de orde komt?
Voor een congres, symposium of feest kan Roel natuurlijk ook terugkerend ten tonele komen met steeds een nieuw cabaretlied op maat in de geest van uw event. Alles wat we nodig hebben is uw input en Roel schrijft speciaal voor u een cabaretlied op maat.
Met zijn treffende verhalende en observerende stijl weet hij de luisteraar altijd op het puntje van de stoel te krijgen. Verburg is immers ook een woordkunstenaar eerste klas!

CV en bio Roel C. Verburg
Inmiddels is Roel C. Verburg al bijna 20 jaar een vaste waarde in theaterland. Zowel als cabaretier, comedian en presentator was en is hij actief op vele podia in Nederland en België. Hij speelde  avondvullende cabaretprogramma’s in de Nederlandse theaters en ook was hij te zien op grote festivals zoals Lowlands. Hij schreef hij voor de radio actuele liedjes op maat en Roel was te zien in het TV programma  Padoem Patsss.

Roel C. Verburg boeken
U kunt Roel boeken bij Artiest & Entertainment voor zowel zijn reguliere cabaret act als ook met een show met cabaretliedjes op maat. Daarnaast is hij ook beschikbaar als presentator of host voor uw bruiloft, feest, bedrijfsevent of andere bijzondere gelegenheid.

Video


Boek nu