Artiest & Entertainment

Round About Now, coverband

img

Round About Now, coverband

  • prijs:   v.a. 4000 €

Informatie

Bent u op zoek naar een veelzijdige coverband dan is Round About Now precies wat u zoekt. Deze topband speelt in op uw wensen en voorkeuren. Wilt u de nadruk op swingende soul, dance of hedendaagse pop? Gaat u voor nostalgische nummers of actuele hits? De band maakt van uw event een gegarandeerd succes. Rekent u op maatwerk, speelplezier een hoge muzikale kwaliteit. Dat wordt lekker dansen en meezingen!

CV en ervaringen als coverband
Round About Now is de huisband van het RTL4 programma The Big Music Quiz. Verder heeft deze coverband vele (grote) bedrijfsoptredens; denk aan Samsung, ING, De Nederlandse Bank en het Ministerie van Defensie. Maar de is de band ook zeker inzetbaar voor bruiloften en andere feesten. Zo verzorgden zij onder andere de muzikale omlijsting van het huwelijk van Peter van der Vorst.

De show van coverband Round About Now
Deze swingende band bestaat uit zeven leden waardoor er een gevarieerde show gebracht kan worden met diverse covers uit verschillende genres. De band speelt gewoonlijk twee sets van een dik uur of drie sets van drie kwartier. Dit wordt vooraf besproken en gepland. Tevens kunt u ook een blazerssectie bijboeken en/of de Round About Now DJ.

Coverband met enorm repertoire
Round About Now speelt liedjes van de sixties tot aan nu. Heeft u een voorkeur voor golden oldies of liever de hits van nu? Geen probleem voor deze coverband. Van Prince tot Adele en van Beyonce tot Justin Timberlake. U en uw gasten komen uw trekken met deze gepassioneerde coverband. Op verzoek kunnen we u een lijst van het repertoire toesturen en kunt u voorkeuren aangeven. De lijst met covers is uitgebreid!

Ervaring als vakmanschap
Alle leden van deze coverband hebben indrukwekkende carrières. Ze spelen ook als solisten met eigen werk of zijn onderdeel van begeleidingsband van bekende artiesten. Ze deelden het podium met grote namen zoals Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. De muzikanten van deze coverband zijn stuk voor stuk geroutineerde professionals. Maar ze spelen zeker niet op routine, want bij elke show van deze coverband spat het speelplezier er vanaf!

Video

Boek nu