Artiest & Entertainment

The Rubies, bluegrass trio

img

The Rubies, bluegrass trio

  • prijs:   v.a. 400 €

Informatie

The Rubies, muziekgroep met zuidelijke covers

Dit muziektrio uit Delft (en deels uit Amsterdam) bestaat uit zangeressen Rosa Smit, Doris van Iperen en gitarist/zanger René Meijer. Bij sommige optredens sluit ook een bassist aan. Ze spelen sfeervolle en gevoelige covers die zich zowel lenen voor een openbare show als ook besloten gezelschappen.
Drie stemmen en een akoestische gitaar nemen het publiek mee naar het zuiden van de Verenigde Staten. De teksten nog gaan over rivieren, geloof en een liefde. Een heerlijke mix van ‘Crosby, Stills Nash and Young en vrolijke bluegrass. Sommige covers zul je herkennen en spontaan meezingen, en bij andere covers laat je je lekker onderdompelen in de warme harmonieën van deze muziekgroep uit Delft.

Repertoire en covers
The Rubies spelen nummers van Dolly Parton, Neil Young, Crosby Stills & Nash, Emmylou Harris, The Secret Sisters en Buddy Miller. Echte (oude) country en folk artiesten. Nummers met mooie teksten en harmonieën.  Maar deze muziekgroep uit Delft heeft ook nummers om het publiek mee te laten zingen en ze een feest van herkenning te geven. Zoals Country Roads van John Denver of Cotton Fields van Creedance Clearwater Revival.

The Rubies voor openbare en besloten events
Regelmatig doet ons muziektrio uit Delft openbare shows in het land. Zowel in kroegen, in theaters en op festivals. Ook zijn The Rubies te boeken voor een besloten gelegenheid zoals een familiefeest, een bedrijfsuitje of een ander  bijzonder event. Het is eventueel mogelijk dat ze speciale verzoeknummers doen binnen de genres die ze graag spelen. Dat is een stukje maatwerk dat het muziektrio graag op zich neemt. Hun intieme en nostalgische optredens sluiten goed aan op de  liefhebbers en fijnproevers op het gebied van folk, country en dergelijke golden oldies.

CV en ervaringen van The Rubies
De drie leden van The Rubies zijn stuk voor stuk ervaren zangeressen en muzikanten. Ze speelden met hun set vol covers twee maal bij het Strûun festival op Texel en bij Weesp Gastvrij.  Ze doen zowel besloten feesten als ook openbare shows in kroegen festivals. Op verzoek studeren ze ook graag covers in en leveren zij op die manier een stukje maatwerk.

Video

Boek nu