Artiest & Entertainment

Joost Dobbe, Zanger & Troubadour

img

Joost Dobbe, Zanger & Troubadour

  • prijs:   v.a. 300 €

Informatie

Joost Dobbe, zanger, troubadour en singer songwriter

Deze veelzijdige zanger uit Haarlem is niet alleen zanger, maar ook gitarist, singer-songwriter en troubadour. Hij bracht drie albums met eigen werk uit, maar live doet hij dikwijls covers voor zowel openbare als besloten gelegenheden.

Joost Dobbe, cover repertoire
Joost is te boeken voor diverse gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een feest zoals een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsdiner of een andere viering.  Deze zanger en muzikant uit Haarlem speelt een ruim repertoire aan bekende covers uit de jaren zestig, zeventig en  negentig. Covers van grote legendes zoals Elvis Presley, Bob Dylan, Van Morrison, Neil Young,  Neil Diamond, Bob Marley, Otis Redding. Herkenbare songs dus met veel melodie en nostalgie.

Maatwerk door Joost Dobbe
Als u Joost Dobbe wilt boeken, dan is het ook mogelijk om voorafgaand het repertoire door te nemen en voorkeuren of eventuele verzoeknummers door te geven. Omdat Dobbe ook actief is als componist is hij ook in staat om muziek op maat te schrijven. Dit soort maatwerk kan een mooie aanvulling zijn voor een specifieke gelegenheid waarbij u een naaste of collega in het zonnetje wilt zetten. Onze zanger uit Haarlem kan dan  een lievelingslied spelen voor de persoon in kwestie of eventueel een liedje op maat schrijven, waarbij hij zich laat inspireren door uw input. Op verzoek kan hij eventueel een lied op maat schrijven voor een bepaald thema of onderwerp van uw bedrijfsevent.

Joost Dobbe, solo of met band
Bij zijn solo act begeleidt Joost zichzelf op gitaar. Dit doet hij met gitaarversterking en microfoon. Voor kleine gezelschappen kan hij binnen een intieme setting ook onversterkt spelen. Ook is onze zanger uit Haarlem te boeken met zijn coverband Awesome.  Ideaal voor langere sets voor grote feesten en events. Awesome is een coverband die liedjes uit de jaren ’60 en ’70 speelt, waarbij Joost Dobbe als zanger en gitarist performt.

Video

Boek nu