Artiest & Entertainment

Nette Scheepstra, allround zangeres

img

Nette Scheepstra, allround zangeres

  • prijs:   v.a. 425 €

Informatie

Nette Scheepstra, allround zangeres op maat

Nette Scheepstra is een ervaren een allround zangeres uit Rotterdam. De ene keer zingt ze dansnummers met een grote band in een sporthal en een andere keer geeft ze een intiem soloshow weg met een stukje maatwerk. Met deze zangeres uit Rotterdam wordt jouw feestje ook ècht een feestje want zij geeft zich elke keer helemaal voor u en uw publiek! Als Nette het podium betreed dan gaan de voetjes van de vloer en worden de gasten enthousiast.

Zangeres op maat
Onze zangeres uit Rotterdam heeft een maatgerichte aanpak. Ze heeft een repertoire  van honderden nummers. Het is mogelijk om in aanloop naar haar optreden  verzoeknummers aan te vragen te of voorkeuren aan te geven aan de hand van een lijst die zangeres Nette Scheepstra bij u aanlevert.  Deze allround zangeres heeft ervaring me het in elkaar zetten van een volledige show op maat.

Voorbeelden van maatwerk door Nette Scheepstra
Deze Rotterdamse zangeres geeft regelmatig gedenkpopconcerten, waarbij ze uit vele verhalen en inzendingen een samenhangende show maakt. Dan stelt ze een gepersonaliseerd muziek-totaal-programma samen voor bijvoorbeeld een bruiloft. Het samenstellen van een heel programma en de creativiteit die daarbij komt kijken, onderscheidt Nette Scheepstra van zangeressen en muzikanten die altijd dezelfde show spelen en dezelfde nummers zingen. Met deze vorm van maatwerk ontzorgt zij èn levert zij een optreden dat helemaal bij uw event of gezelschap past. Ze is op haar best bij events of vieringen met een emotionele lading of een sociaal/maatschappelijke doelstelling.

Bio, CV en optredens
Nette is gevestigd in Rotterdam. Deze allround artieste deed onder andere optredens in Rotown, Poppodium Capsloc, MATRIX, Theater De Vlasbloem (BE), De Unie, Poppodium De Kroepoekfabriek, BIRD en Slotkapel Egmond. Ook deed ze tal van optredens bij besloten gelegenheden, waaronder bruiloften en andere vieringen.

Nette Scheepstra inhuren
Deze allround zangeres uit Rotterdam is in te huren voor uw besloten event of openbare show zoals een popfestival of andere cultureel festival. Zij speelt meestal twee sets van 45 minuten met een pauze ertussen. Een kortere show of langere show is echter ook mogelijk. Bij optredens met maatwerk zijn de speelduur en de kosten in overleg.

Video

Boek nu