Artiest & Entertainment

Chiara Vezzani, zangeres pop e.a. genres

img

Chiara Vezzani, zangeres pop e.a. genres

  Informatie

  Chiara Vezzani is een Italiaanse zangeres uit Haarlem. Ze zingt covers van diverse stijlen van jazz tot latin en van soul tot rock. Ze bestrijkt het volledige genre van oudere tot eigentijdse pop. Een echte allround zangeres die met haar covers aansluit op diverse groepen en gezelschappen van jong tot oud.

  Ervaring en prestaties zangeres Chiara
  Deze zangeres uit Haarlem heeft al meer dan 15 jaar podiumervaring. In 2002 bereikte ze de finale van Festival di Catrocaro. Dat is in Italië een prestigieus cultureel festival dat  uitgezonden werd op de Italiaanse televisie. Later was onze zangeres uit Haarlem ook te horen op diverse Italiaanse radiostations. Op het podium heeft ze tal van optredens gedaan met diverse coverbands en met haar acoustische muziekduo, waarbij ze begeleid werd door gitarist Diego Cassani. Chiari Vezzani zong op vele locaties in Italië.  Ook zong ze meerdere dancetracks en covers voor record label Smilax Publishing. Check haar video voor een impressie.

  Chiara Vezzani ideale zangeres voor uw event
  Voor u bruiloft, feest of andere viering is Chiara Vezzani een ideale zangeres om in te zetten. Haar stem raakt vele luisteraars en met haar optreedervaring is zij een performer pur sang. Ze kan voor uw besloten gelegenheid een set met covers zingen in de stijl van uw voorkeur. Wanneer u aangeeft welke stijl u het meeste aanspreekt dan doen wij u een voorstel van een setlist die onze zangeres uit Haarlem zou kunnen zingen.

  Chiara Vezzani inhuren
  Wanneer u aangeeft voor welke datum en tijd u invulling zoek voor uw event dan gaan wij de beschikbaarheid en interesse van onze zangeres uit Haarlem polsen. Vervolgens kijken we wat uw wensen zijn qua muzikale invulling, repertoire en speeltijden. Daarna doen we u een offerte op maat. De kosten hangen af van de reisafstand, de speelduur en eventuele speciale wensen die u heeft. Een ding is zeker. Met Chiara Vezzani haalt u een topshow in huis.

  Video

  Boek nu